Lenson


Sedan 2004 har Lenson varit en av Europas ledande onlineleverantörer av kontaktlinser. Vi bevisar dagligen att låga priser kan kombineras med snabba leveranser och förstklassig service. Vårt breda utbud inkluderar över 120 varumärken och 90,000 produkter. Vårt lager- och logistikcenter har de flesta linserna i lager, och vi är redo att skeppa 95 % av alla våra kunders beställningar redan samma dag.

Sedan 2016 är vi en del av Essilor med högkvarter i Charenton-le-Pont, Frankrike. Essilor är världens ledande oftalmiska optikföretag, och tillverkar och designar ett brett utbud av linser och glas. Essilors mission är att förbättra synen och livet för alla som behöver korrigera sin syn. Över en miljard människor världen över använder Essilors produkter. 2015 blev Essilor utsett som ett av de 50 globala företagen som förbättrar världen med deras arbete med deras mission ”Vision for all”.

Vad vi gör:

Vår affärsidé är att erbjuda det enklaste och säkraste alternativet till att köpa kontaktlinser i butik. På Lenson kan du enkelt beställa exakt de linserna som du kan köpa hos din lokala optiker, men till betydligt lägre priser. För att uttrycka det enkelt så erbjuder vi billiga kontaktlinser – snabbt och enkelt.

Vi säljer kontaktlinser från samtliga stora tillverkade såsom Bausch & Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson och Alcon.

Vårt logistikcenter utgår ifrån Swindon, UK och Stockholm, Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *